top of page
20180916_111213_edited.jpg

Steget före utmattning för medarbetare

Ett program för medarbetare med stressohälsa och början till utmattning, där fokus ligger på hållbart liv i balans. Programmet: "Steget före utmattning", omfattar återhämtning, medveten rörelsepraktik/kroppskännnedom, relationer, sömn, matvanor och omsorgen till sig själv. Syftet med programmet är att i tid hitta sin personliga kompass för välmående och i tid undvika en utmattning, som kan spara flera års sjukskrivning. Bygga motståndskraft mot utmattning, resiliens för ett hållbart liv i balans.

 

Dessa förebyggande insatser gynnar både den enskilda personen och arbetsplatsen som helhet. De arbetsplatsen som ser vinsten i att satsa på individen, ser också resultat som:

  • ökat välmående, 

  • mer lösningsorienterad personal som håller sig friskare, 

  • kreativa medarbetare som känner stolthet. 

Detta leder till en arbetsplats som växer och blir en attraktiv arbetsplats och en arbetsplats som fylls med glädje, energi och motivation. Det leder till en starkare ekonomi samt att företaget får personal som mår bra. 

 

Programmet omfattar 12 veckor/halvdagar för personer i arbete.

 

Boka in ett ett kostnadsfritt möte med oss, ca 45 min, så berättar vi mer om hur programmet är upplagt.

 

Vi skräddarsyr en lösning som passar er arbetsplats och medarbetare. Vi presenterar upplägget med aktiviteter och uppföljande träffar samt kostnader. Vi ser fram emot att träffa dig. 

Kontakta oss 

arrow&v

Tack för ditt meddelande!

bottom of page